Despre noi

Smart Controls Engineering a luat nastere din pasiunea pentru automatizari industriale a 2 tineri ingineri cu viziuni pentru tot ceea ce este nou. In urma celor 10 ani de experienta acumulata in tara si in strainatate oferim servicii de proiectare electrica, uzinare dulapuri electrice, solutii de automatizari, dezvoltare Software PLC si Scada pentru diferite industrii. 

 
 

Fondatori

                                Vlad Ionut Iosub

Inginer automatizari 6 ani experienta in proiectare, executie, punere in functiune diferite sisteme de automatizare, cuptoare industriale de tratament termic si VID, Statii de tratare apa, statii de epurare. Am finalizat facutatatea de Automatica si calculatoare de la Brasov, master in tehnologii moderne in energetica la Universitatea din Bacau, Curs de Project Management la Link Academy Bucuresti cu
 atestat la Cambrige, training Autocad electrical 2017, Training Sistem Scada Wonderware

                              Calin Bercaru

Inginer Automatizari 5 ani experienta in proiectare, executie, punere in functiune diferite sisteme de automatizare. Statii de tratare apa, statii de epurare, linii de dozare, AAR si multe altele. Am finalizat Universitatea politehnica Bucuresti.
Atestat ANRE 2A 2B