Termeni si conditii

Site-ul wwwSmartcontrolsengineering.ro este administrat de catre Smart Controls Engineering SRL cu sediul in localitatea Chiajna, Sat Dudu, Str.Toamnei,nr.4B,jud Ilfov, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J23/2778/25.06.2019, Cod de Identificare Fiscala RO39911414. Tel. 0760531200, email. Smartcontrols.eng@gmail.com

2. Acceptare TCGVAdministratorul va ofera accesul in magazinul online si utilizarea acestuia, sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii. Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul magazinului nostru online, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii. Administratorul isi rezerva dreptul de a completa sau modifica orice informatie din magazinul virtual fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.

3. Drepturi de autor

– Vizitatorul/Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va descarca/utiliza continutul magazinului online Smart Controls Engineering, imagini, descrieri, elemente grafice, fara acordul scris al administratorului intrucat reprezinta proprietatea administratorului, fiind aparat de legea dreptului de autor si de legile referitoare la proprietatea intelectuala si industriala

4. Perfectarea contractului la distanta, valabilitate

– Odata cu lansarea comenzii de pe magazinul online Smart Controls Engineering, cumparatorul accepta comunicarea prin e-mail sau telefon prin care administratorul isi deruleaza activitatea.

– Prezentul contract la distanta intra in vigoare in momentul confirmarii comenzii de catre administrator. Confirmarea se efectueaza verbal (telefonic) sau electronic (e-mail).

TCGV magazinului online Smart Controls Engineering stau la baza contractului astfel perfectat.
– Administratorul nu considera sub nici o forma o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
-Cumparatorul devine proprietarul marfii dupa confirmarea platii, in cazul platii prin OP respectiv dupa efectuarea platii si semnarea documentelor de transport in cazul livrarii prin curier cu plata ramburs.

5. Preturi, modalitati de plata, facturare

-Preturile sunt afisate pe pagina dedicata fiecarui produs, NU contin TVA si nu includ cheltuielile de livrare decat daca este specificat in mod expres acest aspect sau se ofera ca si bonus pentru comenzile mari. In cazul in care pretul nu este afisat, veti avea posibilitatea de a cere o oferta iar un operator va va comunica pretul in cel mai scurt timp posibil.
-Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.
-Pretul imprimat pe factura este acelasi cu cel transmis de operatori in momentul confirmarii comenzii.
-Pretul produselor din magazinul online Smart Controls Engineering poate fi diferit de cel din magazinele fizice.
Modalitatile de plata sunt disponibile pe pagina de lansare a comenzii.
-Pe baza informatiilor detinute de Smart Controls Engineering si a celor furnizate de cumparator va fi emisa o factura pentru bunurile livrate. Totodata, coletul va fi insotit de documentatia prevazuta de lege pentru produsul /produsele comandat(e), dupa caz: certificat/declaratie de conformitate, certificat de garantie, instructiuni de utilizare, etc.

6. Stocuri

Produsele sunt disponibile in stoc. Cu toate acestea, administratorul nu poate garanta disponibilitatea produselor postate. Clientii sunt informati corect, conform termenilor si conditiilor, de disponibilitatea produselor comandate inainte de confirmarea livrarii. Rareori, pot aparea erori de comunicare in acest sens.

7. Garantii

SC. Smart Controls Engineering SRL. garanteaza ca produsele livrate sunt originale, sigilate (în forma în care provin de la parteneri) si însotite de factura fiscala, chitanta ( eliberata de administrator sau firma de curierat) si dupa caz certificat de garantie (pentru produsele care necesita garantie). Declaram pe proprie raspundere conform prevederilor art. 5 din HG nr.1022/2002 privind regimul produselor care pot pune în pericol viata si sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului ca produsele livrate nu pun în pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt în conformitate cu: Directivele CE 67/549/CEE si 1999/45/CE ( în conditiile respectarii manipularii, transportului si depozitarii conform Fiselor Tehnice si a Fiselor de Securitate emise de furnizor si aflate în original la sediul societatii si pe site-ul www.smartcontrolsengineering.ro în dreptul produselor în cauza.
Produselor comercializate le este garantata calitatea pe perioada înscrisa pe ambalaj, în conditiile respectarii prescriptiilor de depozitare si transport.
Pentru orice reclamatie sau sesizare va rugam sa ne contactati la adresa de email Smartcontrols.eng@gmail.com

8. Informatii privind exercitarea dreptului de retragere

Aceste prevederi se completeaza cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.Politica de returConform OUG 34/2014 aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele si fara a suporta penalitati în termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile începând de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decât transportatorul, indicata de dumneavoastra, în posesia fizica a produselor.Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizând o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta sau e-mail. Datele noastre sunt: SC. Smart Controls Engineering SRL, Str. Toamnei nr.4 , E-mail: Smartcontrols.eng@gmail.com
Telefon: 0760531200.
În acest scop, puteti folosi modelul de retragere alaturat, folosirea lui nu este însa obligatorie.
Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.Consecintele retrageriiDaca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara întârzieri nejustificate si, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Costurile suplimentare reprezinta orice costuri (transport, livrare, diminuare a valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii calitatilor si functionarii produselor, taxe postale sau de orice alta natura) care urmeaza a fi suportate de consumator cu ocazia exercitarii dreptului de retragere. Costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului în care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Putem amâna rambursarea pâna la data la care primim înapoi produsele sau pâna la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis înapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.
În cazul în care ati receptionat produse în legatura cu contractul, expediati produsele sau înmânati-le direct noua în oricare dintre locatiile afisate pe pagina de Contact al site-ului www.Smartcontrolsengineering.ro , fara întârzieri nejustificate si, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.Conditiile dreptului de retragere se aplica doar consumatorilor persoane fizice, definite in art 2, pct.1 al OUG 34/2014.
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Consumatorul este responsabil de integritatea produsului pana la intrarea in posesia magazinului. Costul aproximativ este estimat la maximum 20lei/kg.
Sunteti responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
La solicitarea si cu acordul consumatorului, Smartcontrolsengineering SRL poate recomanda cumparatorului achizitionarea altui produs de o calitate si la un pret echivalente cu cele solicitate în prima comanda. Comanda initiala va fi anulata la data confirmarii comenzii produsului/produselor ce înlocuiesc produsul initial.Daca va gânditi sa returnati produsul, nu îl utilizati! Nu puteti utiliza produsele pe care le-ati primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumparare. Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul asa cum ati face-o într-un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile de utilizare gratuita.Nu pot fi returnate produsele care:
· au facut obiectul unei comenzi speciale
· au fost distinct personalizate la cererea consumatorului
· au fost confectionate dupa specificatiile consumatorului (ex: nuantarea produsului in culoarea dorita de client)
· prezinta urme de lovire, deteriorare, uzura
· au fost desigilate si nu mai au ambalajul original intact, cu toate accesoriile si eticheta integre.
· sunt puse prin orice mijloc într-o stare necorespunzatoare repunerii în vânzare
Pentru produsele ridicate de catre cumparator direct din magazin, întrucât cumparatorul are posibilitatea de a verifica produsul în mod direct, nu se aplica conditiile de retur prevazute în prezenta sectiune.Smart Controls Engineering SRL va suporta cheltuielile de retur daca acesta îi este imputabil. (Produsele primite nu corespund comenzii, sunt altele decât cele solicitate prin transmiterea acesteia).Pentru alte informatii legate de returul produselor va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email Smartcontrols.eng@gmail.comModel de formular de retragerePrezentul formular se trimite înapoi completat doar daca doriti sa va retrageti din contract.
– Catre SC Smart Controls Engineering, Str. Toamnei Nr 4B, Sat Chiajna, Sat Dudu, E-mail: SmartControls.eng@gmail.com,
Telefon: 0760531200,
– Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastra din contractul referitor la vânzarea online a urmatoarelor produse : _____________________
Comandate la data __________/ primite la data ____________
Nr. Factura __________
– Numele consumatorului (consumatorilor)
– Adresa consumatorului (consumatorilor)
– Semnatura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie)
– Data

9. Program de lucru, livrari, termene-O comanda poate fi plasata in orice moment dar perioada de procesare este de Luni pana Vineri in intervalul orar 9-15, exceptand sarbatorile legale.
– Produsele disponibile in magazinul online pot fi livrate prin flota Smart Controls Engineering in aria specificata sau prin curiei.
– Termenul de livrare pentru produse este de 48-72 ore din momentul confirmarii livrarii.
– Livrarile fizice se efectueaza door to door, prin curierat rapid, in afara zonei de distributie prin flota Smart Controls Engineering – serviciu externalizat deci independent de administrator. Pot exista intarzieri fata de termenul de livrare stabilit in momentul confirmarii comenzii; in acest caz administratorul nu isi asuma nici o raspundere in numele firmelor de curierat.
-Administratorul isi asuma responsabilitatea in privinta livrarii produselor comandate de cumparator. Riscul pieirii bunului se transfera la cumparator in momentul predarii efective a bunului.

10. Obligatiile cumparatorului- sa furnizeze informatii reale, corecte si actuale despre entitatea sa atunci cand acestea i se cer, in caz contrar exista posibilitatea refuzarii comenzilor;
– sa accepte solutionarea eventualelor probleme in termen de 30 de zile de la data sesizarii acestora printr-un email adresat administratorului;
– sa accepte TERMENII SI CONDITIILE administratorului odata cu lansarea comenzilor si sa achite contravaloarea marfii prin metodele puse la dispozitie, la momentul transmiterii comenzii.11. Obligatiile vanzatorului-sa puna la dispozitia utilizatorilor gratuit informatii profesionale cu privire la produsele si serviciile sale. Continutul publicat in magazinul virtual are caracter orientativ. Caracteristicile produselor si documentatia tehnica aferenta acestora afisate pe site sunt puse la dispozitie de catre producatori si furnizori. Imaginile produselor sunt afisate cu titlu de prezentare. In functie de lotul in care au fost fabricate, aspectul real al produsului poate diferi.
– sa contacteze clientii pentru confirmarea comenzilor, prin e-mail sau telefonic;
– sa livreze produsele in cel mult 30 zile de la confirmarea livrarii, daca acestea sunt in stoc;
– sa utilizeze datele personale colectate de la clienti/utilizatori in concordanta cu sectiunea `Confidentialitate`, parte integranta din TERMENI SI CONDITII.

12. GDPR Politica de confidentialitate si Politica Cookies

Conform Regulamentului UE 2016/679 – Regulamentul General Privind Protectia Datelor GDPR (anterior conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice) SC. Smart Controls Engineering SRL, cu sediul în Com Chiajna,Sat Dudu, Str. Toamnei nr. 4, Jud. Ilfov România, E-mail: Smartcontrols.eng@gmail.com , Telefon: 0760531200, înregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J23/2778/25.06.2019, RO39911414, prin împuternicit Iosub Vlad Ionut, angajat a SC Smart controls engineering SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.Ce categorii de date prelucram?Colectãm in general datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informaie pe care ne-o oferiti. Datele ce vor fi salvate in baza de date SC Smart Controls Engineering SRL sunt: nume, prenume, adresa de email, numar de telefon, adresa si alte date pentru facturare numai daca acestea sunt oferite în mod voluntar. Refuzul furnizarii acestora determina imposibilitatea procesarii comenzilor transmise online catre magazinul virtual Smart controls Engineering.Scopul prelucrarii Scopul colectarii datelor este: prestarea serviciilor in beneficiul d-voastra (incheierea contractelor, facturarea produselor achizitionate, onorarea comenzilor, solutionarea oricaror probleme privind produsele achizitionate) reclama, marketing, publicitate ( pentru a va tine la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care vã intereseazã. În acest sens, vã putem trimite orice tip de mesaj cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte pentru care ati aratat interes sa le achizitionati, precum si alte comunicari comerciale) comunicatii electronice.Optarea pentru abonarea la newsletter si participarea voluntara la diverse concursuri/promotii/loterii publicitare implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de catre compania Smart Controls Engineering SRL.Site-ul www.SmartControlsEngineering.ro foloseste Google Remarketing si Google AdWords, colectând astfel cookie-uri. Cookie-uri sunt fisiere text, controlate de browser-ul de internet, care în versiunea standard este setat sa le accepte. La accesarea magazinului online Smart Controls Engineering, acesta va solicita browser-ului de internet sa stocheze cookie în memoria PC-ului. Informatiile din cookie-uri genereaza retinerea anumitor setari/ actiuni între doua sesiuni distincte, marind astfel viteza de încarcare a paginilor la urmatoarele vizite. Sunt situatii în care poate fi retinuta adresa IP-ului de pe care se acceseaza site-ul ori cea a site-ului de referinta daca este cazul. Cookie-urile permit site-ului posibilitatea de a furniza informatii personalizate si anunturi publicitare relevante utilizatorului si nu vor fi vândute, înstrainate sau închiriate unei terte parti. Astfel de anunturi pot fi afisate în website-urile retelei Google Display si Google Search. Partenerii nostri nu vor colecta informatii personale cum ar fi nume, adresa de email, adresa postala sau numar de telefon. În cazul nu sunteti de acord cu utilizarea modulelor cookie de catre Google sau de catre partenerii nostri de publicitate va rugam sa ne scrieti un email la adresa Smartcontrols.eng@gmail.com si veti primi indicatiile necesare pentru dezactivare. A se vedea de asemenea sectiunea urmatoare privind Politica cookies.Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele. Refuzul dvs. nu determina nici o consecinta. Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate tertilor cu exceptia partenerilor agreati/furnizorilor de servicii cu care exista un contract prin care se protejeaza aceste date primite de la cumparator sub sanctiunea obligarii la plata de daune interese. Daca nu doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SC. Smart controls Engineering SRL va rugam sa ne informati printr-un email la adresa smartcontrols.eng@gmail.com

Cât timp pãstrãm datele dvs. cu caracter personal

Ca regulã generalã, vom stoca datele dvs. cu caracter personal atat timp cat este necesar pentru a atinge scopul pentru care au fost furnizate sau cat este cerut prin legile aplicabile. Pute?i sã ne solicita?i oricând ?tergerea anumitor informa?ii sau închiderea contului ?i vom da curs acestor solicitãri, sub rezerva pãstrãrii anumitor informa?ii inclusiv ulterior închiderii contului, în situa?iile în care legisla?ia aplicabilã sau interesele noastre legitime o impun.Drepturile de care beneficiati

Conform GDPR si Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie gratuita asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la oricare punct de lucru al SC. Smart Controls Engineering SRL (a se vedea Contact ) sau online prin email la adresa Smartcontrols.eng@gmail.com . De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Datele dumneavoastra nu vor fi transferate în strainatate.Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte sau doriti sa le modificati, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.
_______________________________________________________________
Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.Ne rezervãm dreptul de a actualiza ?i modifica periodic aceastã Politicã de Confiden?ialitate, pentru a reflecta orice modificãri ale modului în care prelucrãm datele dumneavoastrã cu caracter personal sau orice modificãri ale cerin?elor legale. În cazul oricãrei astfel de modificãri, vom afi?a pe website-ul nostru versiunea modificatã a Politicii de Confiden?ialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.Politica Cookies

CE SUNT COOKIES?

Cookies sunt fisiere de mici dimensiuni pe care browser-ul le descarcã când accesezi website-ul https://www.Smartcontrolsengineering.ro/. Calculatorul recunoaste si acceptã automat aceste fisiere prin browser-ul pe care îl folosesti.

Aceste fisiere pot fi asemãnate unor „semne de carte” care indicã unde ai rãmas ultima datã când ai vizitat website-ul. Pot fi vãzute si ca identificatoare care anuntã website-ul de fiecare datã când revii pe https:/www.smartcontrolsengineering.ro/

Cookies nu sunt periculoase. Calculatorul le stocheazã în memorie, dar ele nu pot accesa sau citi informa?ii stocate în calculator. Poti extinde sau limita parametrii de utilizare a fisierelor cookies din browser-ul pe care îl folosesti ca sã navighezi pe Internet.

LA CE SUNT UTILE?

Cookies îmbunãtãtesc viteza de încãrcare si experienta de navigare. De exemplu, ele retin preferintele tale când navighezi un website, precum limba în care doresti sã fie afisat continutul.

Aceste fisiere sunt utilizate si pentru a pregãti statistici anonime care ajutã sã întelegem cum interactioneazã vizitatorii, în general, cu paginile pimtab.ro. Pentru analize, website-ul utilizeazã serviciul Google Analytics, care foloseste cookies. În acest caz, fisierele salveazã informatii despre utilizarea website-ului, numãrul de pagini afisate, sursele din care vin vizitatorii si numãrul de vizite. Obiectivul este sã îmbunãtãtim website-ul, astfel încât sã ofere servicii si experiente mai bune vizitatorilor.

Cookies nu solicitã informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, în cele mai multe cazuri, nu identificã persoana utilizatorului de Internet.

CÂT TIMP SUNT STOCATE?

Durata de stocare a unui cookie variazã în functie de obiectivul cu care acesta este plasat. Cookies de sesiune sunt folosite pentru o singurã sesiune de navigare, sunt retinute doar pe durata vizitei si nu sunt stocate dupã ce utilizatorul pãrãseste website-ul. Cookies permanente sunt utilizate când utilizatorul revine pe website.

Poti sterge toate aceste categorii de cookies, în orice moment, prin intermediul setãrilor din browser-ul pe care îl folosesti pentru navigare.

CUM SUNT FOLOSITE COOKIE-URILE DE CATRE ACEST SITE

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

Cookie-uri de performanta a site-ului

Cookie-uri de analiza a vizitatorilor

Cookie-uri pentru publicitate

Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

COOKIE-URI DE PERFORMANTA

Acest tip de cookie retine preferintele utilizatorului pe acest site, asa incat nu mai este nevoie de setarea lor la fiecare vizitare a site-ului.

Exemple:

setarile volumului pentru video player

viteza de video streaming cu care este compatibil browserul

COOKIE-URI PENTRU ANALIZA VIZITATORILOR

De fiecare data cand un utilizator viziteaza acest site softul de analytics furnizat de o terta parte genereaza un cookie de analiza a utilizatorului. Acest cookie ne spune daca ati mai vizitat acest site pana acum. Browserul ne va spune daca aveti acest cookie, iar daca nu, vom genera unul. Acesta permite monitorizarea utilizatorilor unici care ne viziteaza si cat de des o fac.

Atat timp cat nu sunteti inregistrat pe acest site, acest cookie nu poate fi folosit pentru a identifica persoanele fizice, ele sunt folosite doar in scop statistic.

COOKIE-URI PENTRU PUBLICITATE

Aceste cookie-uri ne permit sa aflam daca ati vizualizat sau nu o reclama online, care este tipul acesteia si cat timp a trecut de cand ati vazut mesajul publicitar.

Aceste cookie-uri le folosim si pentru a targeta publicitatea online. Putem folosi, de asemenea, cookieuri apartinand unei terte parti, pentu o mai buna targetare a publicitatii, pentru a arata de exemplu reclame despre vacante, daca utilizatorul a vizitat recent un articol pe site despre vacante. Aceste cookie-uri sunt anonime, ele stocheaza informatii despre contentul vizualizat, nu despre utilizatori.

De asemenea, setam cookie-uri anonime si prin alte site-uri pe care avem publicitate. Primindu-le, astfel, noi le putem folosi pentru a va recunoaste ca vizitator al acelui site daca ulterior veti vizita site-ul nostru, va vom putea livra publicitatea bazata pe aceasta informatie.

COOKIE-URI ALE FURNIZORILOR DE PUBLICITATE

Puteti gasi publicitate pe acest site apartinand tertelor parti. Unele dintre aceste parti folosesc propriile cookie-uri anonime pentru a analiza cat de multe persoane au fost expuse unui mesaj publicitar, sau pentru a vedea cate persoane au fost expuse de mai multe ori la aceeasi reclama.

Companiile care genereaza aceste cookie-uri au propriile politici de confidentialitate, iar acest site nu are acces pentru a citi sau scrie aceste cookie-uri. Cookie-urile celor terte parti pot fi folosite pentru a va arata publicitatea targeta si pe alte site-uri, bazandu-se pe navigarea dvs pe acest site.

ALTE COOKIE-URI ALE TERTELOR PARTI

Pe unele pagini, tertii pot seta propriile cookie-uri anonime, in scopul de a urmari succesul unei aplicatii sau pentru a customiza o aplicatie. Datorita modului de utilizare, acest site nu poate accesa aceste cookie-uri, la fel cum tertele parti nu pot accesa cookie-urile detinute de acest site.

De exemplu, cand distribuiti un articol folosind butonul pentru retelele sociale aflat pe acest site, acea retea sociala va inregistra activitatea dvs.

CUM LE POTI OPRI

În functie de browser-ul pe care îl folosesti, urmeazã pasii de mai jos ca sã stabilesti cum vrei sã fie utilizate cookies.

ÎN BROWSER-UL CHROME:

În col?ul din dreapta-sus, click pe menu-ul Chrome > Settings.

Scroll pânã în josul paginii, click pe „Show advanced settings”.

În sectiunea „Privacy”, click pe butonul „Content settings”.

În sectiunea „Cookies”, alegi setãrile preferate.

Pentru a sterge cookies, click pe „All cookies and site data…” pentru a vedea lista cu toate aceste fisiere pe care Chrome le are stocate pe hard-disk. Le poti sterge individual sau pe toate direct, dacã selectezi „Remove All.”

ÎN BROWSER-UL MOZILLA FIREFOX:

Click pe butonul menu si alegi „Preferences”.

Selectezi „Privacy” din menu-ul lateral.

Din combo „History” alegi „Use custom settings for history”.

Selectezi „Accept cookies from sites” pentru a permite folosirea cookies sau deselectezi pentru a nu permite folosirea lor.

Pentru a sterge cookies, click pe „Show Cookies…” si se va deschide o nouã fereastrã, unde poti selecta si sterge unul sau mai multe cookies simultan.

ÎN BROWSER-UL INTERNET EXPLORER 11

Selectezi rotita din dreapta sus a browser-ului, apoi alegi Internet Options.

Click pe tab-ul „Privacy” si selectezi „Advanced”.

Alegi „Accept / Block / Prompt” pentru „First-party Cookies”, cât si pentru „Third-party Cookies”. Dacã doresti, tot aici poti bifa „Always allow session cookies”. Apesi OK dupã ce ai fãcut setãrile.

Pentru a sterge toate cookies, alegi tab-ul „General” din „Internet Options” si click pe „Delete…” din tab-ul „Browsing History”. Bifezi „Cookies and Website Data” si click pe Delete.

Prin utilizarea www.SmartControlsengineering.ro, esti de acord cu modul în care folosim cookies, în conformitate cu prezenta „Politicã privind utilizarea Cookies”. Dacã nu esti de acord, este nevoie sã opresti cookies, urmând indicatiile de mai sus, în functie de browser-ul pe care îl folosesti. Dezactivarea utilizãrii acestor fisiere poate afecta experienta ta de utilizator. Ne rezervãm dreptul de a face orice completãri sau modificãri la prezenta „Politicã cookies”. Eventualele modificãri si/sau completãri vor fi afisate pe www.Smartcontrolsengineering.ro si vor intra în vigoare de la momentul afisãrii. Pentru mai multe detalii, te invitãm sã ne scrii la Smartcontrols.eng@gmail.com

13. Litigii TERMENII SI CONDITII GENERALE DE VANZARE (TCGV) se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, daca rezolvarea pe cale amiabila nu are efect dupa inregistrarea reclamatiei la sediul companiei, se va apela la instanta judecatoreasca a Tribunalului Bucuresti. Smart controls Engineering nu raspunde de prejudiciile cauzate fara culpa sa, de nefunctionarea magazinului online sau pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii paginilor magazinului virtual ( ex: defectiuni la reteaua de internet). Forta majora exonereaza de raspundere partea care o invoca.